Dutch |English nl | en

Provincies

Wat als wegen vol raken?

De voortdurend toenemende mobiliteit maakt een kritische blik op de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid in Nederland belangrijker dan ooit. Het vinden van een oplossing voor de verkeersproblematiek binnen de beperkte beschikbare ruimte vraagt om een integrale benadering. De diensten van Iv variëren van wegontwerp en ontwerp van kunstwerken tot mobiliteitsplannen, BLVC-plannen, verlichtingsplannen, landschappelijke inpassing en architectonische vormgeving. Hierbij ontwikkelen en gebruiken we toepassingen als slimme sensoren, (big)datamanagement en BIM-applicaties. Gedegen verkenningen en planstudies staan aan de basis.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Provincies
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.