Dutch |English nl | en
Home>Diensten > Assetmanagement
Assetmanagement Assetmanagement

In control met prestatie- en risicogestuurd assetmanagement

Het beheer en onderhoud van infrastructuur en procesinstallaties moet duurzaam en tegen minimale risico’s en kosten plaatsvinden. De uitdaging is om de optimale balans te vinden tussen prestaties, risico’s en kosten. Hoe maak je de juiste afwegingen en verantwoorde keuzes? Iv-Infra helpt opdrachtgevers hierbij en levert integraal advies op maat. We maken het areaal meetbaar en voeren een prestatie- en risicoanalyse uit van het areaal, op basis waarvan de optimale beheer- en onderhoudsstrategie en bijbehorende concrete beheer- en onderhoudsplannen voor het areaal worden opgesteld. Ook adviseren we bij de opzet en implementatie van assetmanagement.

Alle assetmanagementkennis onder één dak

Van systems engineering, risicoanalyse en RAMS tot wiskunde en bedrijfskunde: bij Iv hebben we alle kennis die nodig is om integraal advies op maat te kunnen leveren onder één dak. Aangevuld met specifieke kennis van het (faal) gedrag van het areaal kunnen opdrachtgevers rekenen op een totaalpakket waarbij zowel de harde als de zachte kanten van assetmanagement aandacht krijgen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Arno denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.