Dutch |English nl | en

Scheepswerven

Samen het optimum bepalen, waarna Iv de zorg uit handen neemt

Het (ver)bouwen van schepen moet onder hoge tijdsdruk succesvol en veilig worden voltooid. Betrouwbaar en hightech equipment is hierbij essentieel. Iv adviseert scheepswerven bij het inrichten van nieuwe werven en bij het optimaliseren van de bestaande situatie, zowel op het gebied van handling equipment als van de logistieke inrichting en civieltechnische constructies: van scheepsliften, rails, kranen en kraanbanen tot een complete hal, droogdok of dokdeuren. We hebben unieke kennis van complexe stalen en werktuigbouwkundige constructies, aandrijvingen en controlsystems, en leveren innovatieve oplossingen die feilloos passen binnen het proces van de scheepswerf.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Michael denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Required form 'MailContactpersoon' does not exist.
Scheepswerven
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.