Dutch |English nl | en

Aannemers

Voorsprong door intelligente oplossingen

De uitdaging bij waterbouw-, weginfra- en spoorprojecten is om tegen minimale kosten en beheersbare risico’s invulling te geven aan de prestatie-eisen. Iv denkt kritisch met opdrachtgevers mee over wat écht de beste oplossing is. We hebben specialistische kennis van infra, mobiliteit en verkeer, infra-installaties, (complexe) constructies, waterbouw, geotechniek, instandhouding en RAMS.  We kennen de processen van aannemers en leveren integrale ontwerpen die maakbaar en haalbaar zijn en met minimale omgevingshinder kunnen worden uitgevoerd. Vanaf het tenderontwerp tot aan het uitvoeringsontwerp en verkeersmanagementplannen, Iv-Infra adviseert aannemers in elke projectfase.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Rob denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Aannemers
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.