Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Monitoring parkeergarage Garenmarkt

Monitoring parkeergarage Garenmarkt

Monitoring, tot op de millimeter nauwkeurig, is cruciaal

In de historische binnenstad van Leiden wordt onder de Garenmarkt een vijflaagse parkeergarage gebouwd. Rondom de Garenmarkt staat veel bebouwing, en in het bijzonder een rijksmonument dat pal naast de bouwkuip staat. Uiterst nauwkeurige monitoring tijdens de bouw om schade aan de omgeving te voorkomen is dan ook cruciaal. Iv-Infra verzorgt de monitoring, waarbij verplaatsing tot op de millimeter nauwkeurig wordt gemonitord en ook direct worden gedetecteerd. Naast hoogtemetingen, monitoring van het maaiveld en monitoring van verplaatsing in de grondlagen wordt ook het geluids- en trillingsniveau van de werkzaamheden en de invloed hiervan op de omgeving gemonitord.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Joost denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!