Dutch |English nl | en
Home>Duurzaamheid & Innovatie
Met bijzondere technische kennis écht waarde toevoegen aan de maatschappij

Samen met opdrachtgevers werken aan een circulaire economie

Hoe zou de wereld eruit zien over 100 jaar? De technische oplossingen en innovaties die we vandaag de dag bedenken hebben daar invloed op. Als ingenieursbureau bedenkt Iv slimme technische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. We staan vaak aan de voet van grootse projecten, wat betekent dat juist wij iets kunnen betekenen als het gaat om duurzaamheid. We streven ernaar écht waarde toe te voegen aan de maatschappij. Iv wil samen met opdrachtgevers een rol spelen in de transitie naar een circulaire economie waarin het prettig en gezond wonen, werken en leven is.

Gecertificeerd voor trede 5 van de CO2-Prestatieladder

Met de CO2-Prestatieladder geeft Iv vorm aan haar ambitie om energieverbruik en CO2 te reduceren binnen de eigen organisatie en projecten. Zowel in onze eigen bedrijfsvoering als in projecten kijken we kritisch naar waar we écht iets kunnen bereiken op het gebied van duurzaamheid. We formuleren scherpe energie- en CO2-reductiedoelstellingen en maatregelen voor ons bedrijf en zoeken in projecten continu naar oplossingen en innovaties met de grootst mogelijke impact. Maar, samen bereiken we meer dan alleen. Iv heeft zich daarom ook aangesloten bij diverse keteninitiatieven binnen sectoren waarin wij actief zijn.
 
Hier vind je alle documenten in het kader van de CO2-prestatieladder. Deze documenten vind je tevens op de website van SKAO.
 

Doelgericht en kritisch innoveren

In een wereld die continu verandert en waar technologieën elkaar in razendsnel tempo opvolgen móet je blijven innoveren. Bij Iv kijken we bij elk project kritisch wat het achterliggende doel is en met welke technische oplossing we dit het beste kunnen realiseren. We innoveren niet om te innoveren, maar omdat we écht iets willen bijdragen aan de wereld van morgen en aan onze klanten. We zoeken dan ook altijd naar de optimale balans tussen effectiviteit, duurzaamheid en kosten.
Wil je meer weten over onze visie op duurzaamheid en innovatie?  Arno denkt graag met je mee over jouw vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.