Home>Projecten > Openbare verlichting Ooijen-Wanssum

Openbare verlichting Ooijen-Wanssum

Openbare verlichting Ooijen-Wanssum

Rondom de kern van Ooijen-Wanssum wordt een rondweg aangelegd. De huidige provinciale weg loopt dwars door het centrum van Wanssum. Het is een bron van overlast, zorgt voor onveilige situaties en staat een verdere ontwikkeling van het centrumgebied in de weg. Met de aanleg van een noordelijke rondweg wordt het doorgaande verkeer om de kern van Wanssum geleid en ontstaan kansen voor de ontwikkeling van het centrum en de jachthaven. Iv-Infra heeft het verlichtingsplan voor de nieuwe rondweg en de kern Wanssum opgesteld. De verlichting op de rondweg is zo ontworpen dat deze de vleermuizen in het gebied niet verstoort. Op de kade van de kern Wanssum is de verlichting bestand tegen wisselende hoge waterstanden.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Herbert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!