Dutch |English nl | en

Infra & Verkeer

Civiel ingenieurs en verkeerskundigen onder één dak

Iv levert integrale, op maat gemaakte en innovatieve ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van duurzame droge en natte infrastructuur. Door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën, gecombineerd met toonaangevende technische kennis van constructies, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen. Altijd combineren we onze passie voor techniek met een scherp oog voor de belangen van stakeholders, zodat we waar mogelijk de verwachtingen kunnen overtreffen.
 
Naast ontwerp en advies voor stalen en betonnen kunstwerken, waterbouw, ruimtelijke inrichting, instandhouding en spoorwegen, leveren wij integrale diensten op het gebied van Verkeerskunde en Infra-installaties, Ruimtelijk meten en Monitoring van constructies, RAMS en Risicomanagement, Assetmanagement, Systems Engineering, Contractmanagement, Directievoering & Toezicht. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wouter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Infra & Verkeer
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.