Dutch |English nl | en

Infra & Verkeer

Civiel ingenieurs en verkeerskundigen onder één dak

De beste infra-oplossingen komen tot stand wanneer de functie wordt verbonden met de techniek. Hoe gedragen weggebruikers zich in de praktijk? Welke technische oplossing past daar het beste bij? Voldoen ontwerpen aan de technische én gebruikerseisen? Iv levert integrale ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van droge en natte infra. Door het ontwikkelen en toepassen van onder meer slimme sensoren, (big)datamanagement en BIM-applicaties, gecombineerd met onze specialistische technische kennis van complexe en beweegbare kunstwerken en verkeerskunde, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wouter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Infra & Verkeer
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.