'Parkwonen' op ASVZ-locatie Merwebolder

'Parkwonen' op ASVZ-locatie Merwebolder

Er was grote vraag vanuit cliĆ«nten en zorgkantoren voor nieuwe huisvesting. Dit resulteerde in drie nieuwe onderkomens op ASVZ locatie Merwepolder: Parkwonen. In deze nieuwe onderkomens wonen ongeveer 50 jong volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking met een intensieve begeleidingsvraag. Iv heeft het ontwerp gemaakt van de elektrotechnische en werktuigkundige installaties voor de drie nieuwe gebouwen. Het project is BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouwen) opgeleverd. De woningen zitten aangesloten op een warmte/koude bron, voorzien van warmtepomp en zonnepanelen. Er is passieve vrije koeling toegepast en er is warmteterugwinning in de luchtbehandelingskasten toegepast. Ook zijn de ruimtes voorzien van ledverlichting.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Jaco praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 8335
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.