Werken bij Iv-Water is nooit saai  Iv-Water

Werken bij Iv-Water is nooit saai

Bijna negentien jaar geleden liep projectleider Guido van der Wedden voor het eerst het kantoor van Iv-Water binnen. In die jaren zag hij als projectleider heel veel verschillende plekken, in Nederland en ver daarbuiten. “Vrienden vragen weleens waarom ik hier nog steeds werk. Dat is niet zo moeilijk.”   

Het zijn van projectleider binnen Iv-Water is een afwisselende functie. Vanwege de grote verscheidenheid aan projecten en opdrachtgevers, zoals waterschappen, de industrie en aannemers. Maar ook vanwege het type projecten. “De ene keer leid je een project bij een drinkwaterbedrijf en het andere moment ben je met een ontwerp voor rietvelden in de woestijn voor het zuiveren van door olie vervuild water voor Shell. Vaak werken we daarin samen met andere divisies binnen Iv, waardoor je telkens met andere collega’s en in andere teams samenwerkt. Dat is ontzettend leuk en divers.”

Veel van de wereld zien

Guido heeft inmiddels veel plekken in Nederland en daarbuiten gezien. Van Zeeland tot Venezuela en veel er tussen. “Je rol als projectleider verschilt ook per project. Bij een wat kleiner project doe je zelf nog veel in de uitvoering, wat ontzettend leerzaam is. Bij een groter project gaat het er echt om dat je een groter team aan kan sturen.” 
 
Waarom Guido het al negentien jaar zo goed naar zijn zin heeft? “In alle aspecten is het werk voor Iv-Water afwisselend en dus leuk. En daarnaast is de sfeer heel prettig. Veel collega’s werken er al lang. Dat gecombineerd met jonge, talentvolle mensen zorgt voor een goede samenstelling. Je kan bij iedereen binnenlopen en je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Nog dagelijks steek ik veel op van mijn werk, omdat bijna alle projecten multidisciplinair zijn.”  
 
Nog eens negentien jaar bij Iv-Water? Waarom niet. “Naast dat het werk en de collega’s het hier leuk en dynamisch maken, is Iv een bedrijf dat heel goed voor zijn mensen zorgt. De voorwaarden zijn goed en we doen veel leuke dingen, naast het werk. Dat samen zorgt er wel voor dat ik het hier al heel lang naar mijn zin heb.” 

Lijkt het jou ook leuk om te werken als projectleider bij Iv-Water? Check hier de vacature!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kun jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van top experts.