Dutch |English nl | en

Wegen Project Westland

Meerdere omvangrijke projecten samengebracht in één contract

Het Wegen Project Westland, ook wel het 3-in-1 project genoemd, maakt het Westland en  Hoek van Holland beter bereikbaar en heeft de verkeersveiligheid en leefbaarheid in het gebied vergroot. Er is nieuwe infrastructuur aangelegd voor zowel gemotoriseerd verkeer als voor fietsverkeer. Alle projecten die hiervoor moesten worden uitgevoerd zijn samengebracht onder één UAV-gc contract, waarbij systeemgerichte contractbeheersing centraal stond. Iv-Infra ondersteunde Provincie Zuid-Holland bij de systeemgerichte contractbeheersing en het omgevingsmanagement.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Wegen Project Westland
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.