Dutch |English nl | en

Semi-automatische kranen APMT

Efficiënter en sneller werken door volledige (semi)automatisering

Het feit dat de APM-terminals vrijwel volledig geautomatiseerd zijn, waaronder de semi-automatische SQC’s (super quay cranes), zorgt ervoor dat er efficiënter en sneller gewerkt kan worden. Zo verdient de klant de investering in een groot zeeschip uiteindelijk sneller terug. Ondanks het feit dat zo’n kraan er van een afstand hetzelfde uitziet als reeds bestaande kadekranen, is het geen kopie die hier en daar wat groter en breder wordt gemaakt. De technische uitdagingen in het project waren legio en vele zaken die bij de ‘normale’ containerkranen vanzelfsprekend zijn, moesten hier nader beschouwd worden. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Michael denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Semi-automatische kranen APMT
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.