Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Upgrade farmaceutische productieprocessen

Upgrade farmaceutische productieprocessen

Upgrade farmaceutische productieprocessen

Een internationaal farmaceutisch bedrijf heeft Iv-Industrie betrokken bij de upgrade van medicijn- en hormoonproductie voor een productievestiging in Nederland. Het betreft productieprocessen waar halffabricaten worden verwerkt tot eindproducten en waar hoogwaardige verpakkings- en vulprocessen plaatsvinden. Iv-Industrie heeft de geldende veiligheids- en milieuprincipes van de productieprocessen, de bouwkundige uitgangspunten en de logistieke stromen geanalyseerd, geadviseerd ten aanzien van de technische mogelijkheden en de opdrachtgever ondersteund bij het inkoopproces en interface management.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Dick denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!