Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Sluizen Halfweg

Sluizen Halfweg

Vergroten van de watercapaciteit van monumentaal sluizencomplex

Het monumentale sluizencomplex Halfweg is cruciaal voor de waterhuishouding in het Haarlemmermeer. Het complex gaat al zeven eeuwen mee en heeft dan ook een historische functie en is een toeristische activiteit. Het complex bestaat uit drie sluizen met daartussen twee sluiseilanden. Het hoogheemraadschap van Rijnland heeft de opgave om de doorvoercapaciteit van het sluizencomplex te vergroten ter plaatse van het oostelijk gelegen sluiseiland. Iv-Infra stelt hiervoor het UAV-gc contract op, waarin naast de waterbouwkundige opgave ook het architectonische ontwerp van een nieuwe fiets-/voetgangersbrug is opgenomen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Tom denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!