Dutch |English nl | en
Home>Projecten > RWZI Land van Cuijck

RWZI Land van Cuijck

Terugwinnen van grondstoffen en opwekken van energie

Milieuwinst, kostenbesparing, het opwekken van energie en het terugwinnen van grondstoffen. Dat zijn de doelen van de samenwerking tussen waterschap Aa en Maas en Attero. Zij zuiveren gezamenlijk het afvalwater en produceren groene energie op de rioolwaterzuivering (RWZI) Land van Cuijk in Haps. Hier is een nieuwe installatie gerealiseerd, waar voor het zuiveren van de geconcentreerde afvalwaterstromen een unieke combinatie van technologieën is toegepast. Dit levert directe milieuwinst op, het biogas wordt efficiënter gebruikt en de emissies zijn lager. Iv-Water heeft verschillende mogelijkheden en toepassingen geanalyseerd en getoetst op bedrijfseconomische haalbaarheid en duurzaamheidsaspecten. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Iwan denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.