Dutch |English nl | en

Penitentiaire Inrichting Scheveningen

Al jarenlang partner voor Penitentiaire Inrichting Haaglanden

De Penitentiaire Inrichting Haaglanden heeft twee vestigingen, Scheveningen en Zoetermeer. De locatie Scheveningen bestaat uit diverse gebouwen voor verschillende categorieën gedetineerden, zoals langgestraften, huis van bewaring en een penitentiair ziekenhuis. Iv-Bouw is al een paar jaar als installatietechnisch adviseur betrokken bij diverse verbouwingen, nieuwbouw en renovaties. Zo zijn de brandveiligheidsvoorzieningen van het gehele complex herzien en zijn er legionella-aanpassingen gedaan. Ook zijn units omgebouwd en uitgebreid naar onder andere een bijzonder intensief bewaakte afdeling en forensische zorg.
 

Technische data

Opdrachtgever: Rijksgebouwendienst Den Haag
Architect: EGM architecten (Scheveningen) en Archivolt architecten (Zoetermeer)
Disciplines: gebouwgebonden installaties
Fasen: PvE, VO, DO, bestek en realisatie
Oppervlakte: 90.000 m² BVO
Installatiekosten: € 200.000,- (per jaar)
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.