Dutch |English nl | en

Conversie FPSO Petrojarl I

Oplossingen vinden buiten de grenzen

FPSO Petrojarl I heeft een volledige modificatie ondergaan om de zware ruwe olie van het Atlantaveld voor de kust van Brazilië te kunnen verwerken. De nieuwe indeling is compleet anders: meer dan 50% van de procesfaciliteiten aan boord is vervangen. Omdat de meeste installaties werden vervangen door aanzienlijk grotere, en er nieuwe installaties bij zijn gekomen, moesten oplossingen buiten de grenzen worden gevonden. Daarnaast moest de FPSO nu aan de Braziliaanse regulering voldoen, terwijl het oorspronkelijk voor de Noordzee was ontworpen. Nevesbu en Iv-Offshore & Energy waren verantwoordelijk voor een groot deel van de engineering en verzorgden ook de inkoopactiviteiten van het benodigde equipment.

Technische data

Afmetingen:
215 x 32 m

Gewicht:
31,473 T 

Capaciteit: 180.000 vaten
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.