Verkeersvisie meanderende Maas

Verkeersvisie meanderende Maas

In het kader van de geplande dijkversteviging langs de Maas tussen Ravenstein en Lith heeft de gemeente Oss het voornemen om het gebied langs de Maas een recreatieve impuls te geven. De gemeente wil de dijkversterking daarbij aangrijpen als kans om met name het recreatieve (langzaam) verkeer beter te faciliteren.

Iv heeft de verkeersvisie voor het gebied ontwikkeld. In deze visie staat het bieden van maximaal comfort en veiligheid op recreatieve routes centraal, waarbij bestemmingsverkeer altijd mogelijk moet zijn. De visie is tot stand gekomen door het formuleren van doelstellingen en uitgangspunten. Deze zijn vervolgens getoetst aan de bestaande situatie en plannen voor de dijkversteviging. Het resultaat is een advies voor aanpassingen aan de infrastructuur en het realiseren van aanvullende voorzieningen, zoals Toeristische Overstappunten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Herbert praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 0883988332.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.