LED-opgave Havenbedrijf Rotterdam

LED-opgave Havenbedrijf Rotterdam

In opdracht van Havenbedrijf Rotterdam verzorgt Iv het ontwerp en de engineering van de nieuwe LED-verlichting op alle openbare wegen in beheer van het Havenbedrijf. De werkzaamheden bestaan uit het maken van de verlichtings- en kabelberekeningen en het maken van definitieve ontwerpen. Hoeflake Infratechniek bv draagt zorg voor de daadwerkelijke realisatie van een deel van de LED-opgave, Iv maakt hiervoor de uitvoeringsontwerpen. Na oplevering verzorgt Iv ook de As-Built-tekeningen.

Daarnaast wilt het Havenbedrijf Rotterdam een eigen voedingsnet voor de openbare verlichting creëren, dit in een complexe omgeving met veel kabels, leidingen en waterkeringen. Iv coördineert en toetst alle ontwerp- en engineeringswerkzaamheden die samenhangen met deze opgave.

De opgave kent een langjarige intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, aannemer en ingenieursbureau en zal naar verwachting eind 2023 zijn afgerond.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Herbert praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 0883988332.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.