Home>Projecten > Fietsbrug Grauwaartsingel

Fietsbrug Grauwaartsingel

Fietsbrug Grauwaartsingel

Over de Grauwaartsingel in Leidsche Rijn is een nieuwe fietsbrug gebouwd. De brug heeft een slanke, eenvoudig te bekisten en in horizontale boog gelegen betonnen plaatvloer. Met het rijk geornamenteerde sierhekwerk heeft de brug een duidelijk afwijkende signatuur van de iets verderop gelegen massief ogende autobrug. Iv-Infra verzorgde in opdracht van Van Wijk Nieuwegein het constructieve ontwerp en de detaillering van de brug. De brug voldoet als fiets- en voetgangersbrug aan de vigerende Eurocode en Nationale Bijlagen en is ingedeeld in gevolgklasse CC2 bij een ontwerplevensduur van 100 jaar.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!