Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Fietsenstalling De Fietsappel

Fietsenstalling De Fietsappel

Een fietsenstalling en landmark in één

Het lijkt tegenstrijdig, maar toch is ‘De fietsappel’ in Alphen aan den Rijn een toegankelijke fietsenstalling en karakteristiek landmark in één. De fietsenstalling heeft de vorm van een appel en er kunnen bijna 1000 fietsen in worden gestald. De appelvorm benadrukt het groene karakter van het reizen met de fiets en het openbaar vervoer. Iv-Consult maakte de werkplaatstekeningen voor de staalconstructie van De Fietsappel. Door de complexiteit en variatie van de geometrie is het ontwerp volledig geparametiseerd en geautomatiseerd. Daarnaast heeft Iv-Consult met haar bouwpartners zelfs een staalbouwprijs gewonnen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wouter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!