Dutch |English nl | en

Capaciteitsuitbreiding hormoonunit

Grootschalige renovatie en uitbreiding in zeven weken tijd

Om de capaciteit van de hormoontablettenproductie fors te kunnen uitbreiden is de bestaande hormoontablettenfabriek volledig leeggehaald, uitgebreid en gerenoveerd. Hierbij zijn de bestaande menginstallatie, coater en CIP-installatie ook compleet gereviseerd en zijn een nieuwe tabletteermachine, tabletbuffers, een blister/kartonneermachine en een krimpwikkelmachine geïnstalleerd. De complete verbouwing van de locatie en het installeren en productiegereed maken van equipment moest in zeven weken worden uitgevoerd. Iv-Industrie verzorgde de algehele projectcoördinatie en constructieleiding.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.