Yvonne van Gennip sporthal

Yvonne van Gennip Hal

De Yvonne van Gennip Hal is een van de sporthallen waar Iv-Bouw als EPC-partner het installatietechnische ontwerp voor heeft gemaakt. Dit houdt in dat Iv-Bouw het ontwerp van de gebouwinstallaties risicodragend heeft verzorgd en verantwoordelijk was voor de inkoop en oplevering van die installaties. De Yvonne van Gennip Hal wordt een volledig elektrische sporthal welke ruimte zal gaan bieden aan topsport volleybal, onderwijs en een divers aantal andere sporten. Het multifunctionele gebruik van de sporthal maakt dat het project behoorlijk wat tegenstrijdige richtlijnen kent. De diverse doeleinden waar de sporthal voor gebruikt zal worden, kenmerken zich namelijk door verschillende eisen. Zo is de toelating van daglicht en de plaatsing van verlichting op een andere manier van invloed op de verschillende sportmogelijkheden dan op de onderwijstoepassingen. Het te ontwikkelen concept moest invulling geven aan al die verschillende facetten.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Jaco praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 393 8335 
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.