Kenniscentrum Het Mozaïek in Oud-Beijerland

Kenniscentrum 'Het Mozaïek' in Oud-Beijerland

Het Kenniscentrum 'Het Mozaïek' in Oud-Beijerland is een unieke plek voor kinderen die intensieve zorg of gespecialiseerd onderwijs nodig hebben. Het Kenniscentrum is gebouwd ter vervanging van de verouderde school De Ark en is ontworpen met aandacht voor kwetsbare gebruikers, met prikkelarme ruimten en verdeelde pauzes. Iv was verantwoordelijk voor de installaties. De technische ruimte is als het ware op het dak gebouwd, aangezien er geen ruimte voor was in het gebouw. Ook voor de zonnepanelen was het zoeken naar ruimte. De kanalen zaten ons in de weg én de sheddaken - die zorgen voor natuurlijke lichtinval - namen veel ruimte in beslag op het dak. Maar met passen en meten is het toch gelukt. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Jaco praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 8335
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.