Dutch |English nl | en

Acapella fase II in Hoofddorp

Het Acapella kantoor is klaar voor Het Nieuwe Werken

Het Acapella kantoor van de Belastingdienst in Hoofddorp is na de herinrichting klaar voor Het Nieuwe Werken. De afdeling ‘Hollands Midden’ van de Belastingdienst is hier gevestigd. De Belastingdienst heeft de Rijksgebouwendienst gevraagd om een inbouwpakket conform het OGH-concept (Organisatie Gericht Huisvesten) te realiseren in het gebouw. In opdracht van de Rijksgebouwendienst heeft Iv-Bouw advieswerkzaamheden verricht voor alle gebouwgebonden installaties en bouwfysica. Iv-Bouw was verantwoordelijk voor het VO, DO, bestek, de prijs- en contractvorming, het uitvoeringsgereed ontwerp, de directievoering en de nazorg.

Technische data

Opdrachtgever: Rijksgebouwendienst
Architect: Bos en Alkemade Architecten
Disciplines: gebouwgebonden installaties, bouwfysica en akoestiek
Oppervlakte: 7.000 m² BVO
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.