‘Als projectleider ben je echt het gezicht van het bedrijf’ Iv-Bouw Vacatures

‘Als projectleider ben je echt het gezicht van het bedrijf’

Mensen aansturen, de planning bewaken, schakelen tussen disciplines en divisies, communicatie met opdrachtgevers en nog een stapje verder willen gaan voor een maximaal resultaat. De rol van projectleider bij Iv-Bouw is leuk, uitdagend en vooral ook veelzijdig. Rinske Daniëls – de Waard begon in 2017 als projectleider en heeft tientallen projecten mogen leiden.

“Het grootste verschil met veel andere bureaus is dat je bij Iv-Bouw echt volop de kans krijgt om door te groeien en je rol écht te pakken”, vertelt Rinske. “Natuurlijk is dat ook aan jezelf, maar je krijgt alle ruimte om uit te vinden wat bij je past. Iv biedt veel mogelijkheden qua opleiding en training, dat is echt een pluspunt.”

Voelsprieten

Als toekomstig collega-projectleider van Rinske kom je in een goed, gemotiveerd en vooral fijn team van professionals terecht. “Het is onze taak om intern de mensen aan te sturen, dat moet je vanzelfsprekend leuk vinden. Het fijne bij Iv-Bouw is dat er veel ervaren mensen werken. De sfeer is laagdrempelig, dus je leert elkaar snel kennen.”

Eén van de projecten waar Rinske met veel plezier aan werkt, is de uitbreiding van Eindhoven Airport. De terminal wordt uitgebreid om meer comfort te bieden aan reizigers: een flink project. “Qua projectleiding trekken we samen met onze collega’s van installaties op, vanuit ons zit er een mooi team op. Het is zo’n project waar je massaal de schouders eronder kan zetten.”

Maar juist de afwisseling tussen grote projecten als deze en kleinere opdrachten, maken het werk van projectleider divers. Zo is Diergaarde Blijdorp al een kwart eeuw een vaste opdrachtgever voor grotere en kleine projecten die te maken hebben met nieuwbouw en renovatie van verblijven. Rinske: “Het is een feest om daar rond te lopen. Mensen aan wie ik vertel dat ik voor mijn werk een dag in de dierentuin ben geweest, zijn daar weleens jaloers op. Het maakt dit werk heel afwisselend.”

Aanstekelijk enthousiasme

Als nieuwe projectleider bij Iv-Bouw kom je in een hecht team terecht, met mensen die oog hebben voor elkaar en zich volgens Rinske het beste laten typeren als ‘een club vakmensen’. “Het enthousiasme in zaken tot in de puntjes uit te zoeken, is aanstekelijk. We zijn er goed om in constructieve puzzels te leggen, het tot in detail uitzoeken wat wel en niet kan. Daar gaan we best ver in. Als projectleider is het je taak om dat aan te sturen. Dat geeft veel voldoening.”

Word jij de nieuwe collega van Rinske? Klik hier om de vacature te bekijken! 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kun jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van top experts.