Home>Werken bij Iv > Onze vacatures > Stagiair Accountancy

Bij deze uitdagende stage ben jij ‘’in control’’

Iedereen op de afdeling Finance & Administration heeft zijn eigen taken en werkzaamheden, dit is vastgelegd in een procedure maar kan nog sterk verbeterd en gemoderniseerd worden. Jij beschrijft de gehele administratieve organisatie binnen Iv-Groep en zorgt ervoor dat er weer duidelijk inzicht komt in de structuur van onze F&A afdeling.
 

Wat verwachten we van jou?

We zoeken voor deze stage een enthousiaste hbo- of wo-student die tijdens de studie al enige ervaring heeft opgedaan met het schrijven van procedures, administratieve organisatie en interne controle (AO/IC). Verder ben je doortastend, communicatief vaardig en klaar om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Grijp jij deze verantwoordelijke uitdaging aan?
 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je stage- of afstudeeropdracht haalt. Je werkt aan de tofste one-of-a-kind-vraagstukken en krijgt hierbij veel eigen verantwoordelijkheid. Zo dagen we je uit om tot het uiterste te gaan en helpen we je om jouw talenten te ontwikkelen. Oja, en niet onbelangrijk, we bieden een aantrekkelijke stagevergoeding. Deze varieert van € 400,- voor mbo-studenten tot € 600,- voor hbo-studenten en € 800 voor wo-studenten. Bekijk hier wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

*Verplicht veld
Wil je weten hoe wij met jouw persoonlijke gegevens omgaan? Bekijk ons privacy statement.