Civiele kunstwerken

Bewezen track record in civiele kunstwerken

Van gemeentelijke bruggen tot kademuren, sluizen en stuwen: Iv-Infra heeft specialistische kennis van betonnen, stalen en beweegbare constructies en levert integrale diensten voor het ontwerpen, realiseren, renoveren en de instandhouding van droge en natte kunstwerken van iedere omvang en complexiteit. Onze aanpak, waarbij diverse technische disciplines samenwerken binnen RAMS-analyses, resulteert in ontwerpen die voldoen aan de opgelegde prestatie-eisen. Onze specifieke kennis voor het vaststellen van (toekomstige) belastingen en bepaling van de impact op de constructie en omgeving speelt hierbij een belangrijke rol.

Constructieve veiligheid van gemeentelijke kunstwerken

Naar verwachting moeten de komende jaren miljarden worden uitgegeven voor de vervanging van oude kunstwerken. Is dit echt noodzakelijk? Welke belasting kunnen kunstwerken werkelijk nog aan? Hoe maak je als gemeente de juiste keuzes ten aanzien van vervanging of renovatie? Iv-Infra helpt om zo kosteneffectief mogelijk grip te krijgen op de constructieve veiligheid van gemeentelijke kunstwerken. We maken hierbij zorgvuldige afwegingen tussen berekeningen, onderzoek en proefbelasten. Binnen de kaders van de huidige wet- en regelgeving geven wij het juiste advies om kunstwerken functioneel in stand te houden. Belangrijke basis hiervoor is onze jarenlange kennis en ervaring van inspecties en onze specialistische constructieve kennis.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Civiele kunstwerken
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Download de laatste versie van het Ivormatie magazine.Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.