Dutch |English nl | en

Zorgcentrum Hanepraij

Een duurzaam, flexibel en onderhoudsarm zorgcentrum

Zorgcentrum Hanepraij heeft een oppervlakte van 13.500 m² en biedt een thuis voor mensen die met ondersteuning van familie of naasten en met extra zorg van Zorgpartners MiddenHolland hun eigen leven kunnen leiden. Het is een multifunctioneel gebouw met  onder andere sportfaciliteiten, een restaurant, winkel en schoonheidssalon. Iv-Bouw heeft voor dit nieuwe gebouw het bouwkundige ontwerp uitgewerkt tot een bestek en verzorgde het ontwerp van de gebouwinstallaties, het overall projectmanagement en de directievoering en het toezicht.

Technische data

Opdrachtgever: Zorgpartners Midden-Holland
Architect: Rudy Uytenhaak
Disciplines: projectmanagement, bouwkunde, constructies en gebouwgebonden installaties
Fasen: PvE, VO, DO, bestek, directievoering en toezicht
Oppervlakte: 13.500 m² BVO 
Totale bouwkosten: € 15.000.000,- exclusief BTW
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Zorgcentrum Hanepraij
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.