Dutch |English nl | en

Zorgcentrum Gouwestein

Een compleet nieuw zorgcentrum in Gouda

Gezien de staat en leeftijd van het bestaande verpleeghuis in Gouda heeft de zorgstichting Zorgpartners Midden-Holland besloten om het gebouw compleet te slopen. Het nieuwe zorgcomplex Gouwestein, met een onderkelderde parkeergarage, is hier in de plaats gebouwd. Aan het zorgcomplex zijn 30 aanleunwoningen gekoppeld voor senioren die niet hulpbehoevend zijn. Het nieuwe zorgcentrum is via een loopbrug verbonden met een bestaande seniorenflat. Zorgcomplex Gouwestein is ontworpen door GBS Architecten in opdracht van Zorgpartners Midden-Holland. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Zorgcentrum Gouwestein
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.