Dutch |English nl | en

36 kilometer waterleiding Vitens

Engineering van 36 kilometer waterleiding

De grondwateronttrekingsvergunning die Vitens van de provincie Gelderland heeft gekregen stelt een maximum aan de hoeveelheid grondwater die Vitens jaarlijks aan de bodem mag onttrekken. Bij herziening van de vergunning is dit maximum naar beneden bijgesteld. Om toch voldoende drinkwater te kunnen leveren, heeft Vitens haar netwerk van transportleidingen, winlocaties en pompstations herzien en moest een transportleiding van 36 kilometer van het pompstation in Epe naar Zutphen worden aangelegd. Iv-Water heeft dit traject volledig begeleidt.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
36 kilometer waterleiding Vitens
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.