Dutch |English nl | en

Verduurzaming koelinstallatie datacentra

Een zeer duurzame koelinstallatie voor de datacentra

Een bank wilde de koeling van haar datacentra volledig verduurzamen en daarbij risico’s zoals legionella elimineren en het zo onderhoudsarm mogelijk maken voor een periode van tien jaar. Uit de haalbaarheidsstudie kwam naar voren dat een nieuwe koelinstallatie bestaande uit een combinatie van bronnen en droge koelers het meest geschikte concept was. Met de nieuwe installatie wordt de koeling voor circa 97% van het totale energieverbruik duurzaam opgewekt. Iv-Bouw heeft de haalbaarheidsstudie gedaan en vervolgens het project risicodragend aangenomen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Verduurzaming koelinstallatie datacentra
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.