Dutch |English nl | en

Walrusklasse onderzeeboten

Door onze projectaanpak was er budget over aan het einde van het project

Een nieuwe inrichting van de commandocentrale, moderne torpedo’s en primaire sensoren, satellietcommunicatiesystemen en een geavanceerd combatmanagement-systeem: na de upgrade kunnen de Walrusklasse-onderzeeboten tot ten minste 2025 dienstdoen. Nevesbu was als platform system integrator verantwoordelijk voor de engineering benodigd voor inpassing van alle modificaties en de nieuwe systemen. Ook zorgde Nevesbu ervoor dat alle subsystemen functioneren als één geheel.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Walrusklasse onderzeeboten
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.