Dutch |English nl | en

Skidbaan HFG

Jackets van 16.000 ton? Geen probleem voor deze skidbaan!

Hoe krijg je gigantische jackets met een lengte tot wel 100 meter en gewichten tot 16.000 ton van A naar B? De oplossing is een skidbaan met een totale lengte van 150 meter en maximale belasting tot wel 280 ton per meter. Deze kan de gebouwde jackets transporteren naar een zogenaamd lanceerponton, waarna het met een kraanschip op de zeebodem wordt geplaatst. Iv-Consult maakte het ontwerp van de nieuwe skidbaan op het terrein van Heerema Fabrication Group.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Michael denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op of bel 088 943 3100.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Skidbaan HFG
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.