Dutch |English nl | en

Optimalisatie cacaoverwerking

Beter inzicht in technische oplossingen met een 3D-model

Bij het huidige cacaoverwerkingsproces wordt bij het breken van de cacaobonen relatief veel goed product afgevoerd. Iv-Industrie onderzocht hoe de processtappen geoptimaliseerd kunnen worden, zodat minder goed product wordt afgevoerd en betere verdeling over het productie-equipment plaatsvindt. Diverse varianten zijn uitgewerkt in een 3D-model, waarbij offertes en technische gegevens zijn opgevraagd bij leveranciers. Zo konden de investeringskosten worden berekend, met de focus nadrukkelijk op eliminatie van technische en operationele knelpunten.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.