Dutch |English nl | en

Nieuwe solvent recovery unit

Nieuwe solvent recovery unit

Bij de productie van active pharmaceutical ingredients (API) wordt gebruikgemaakt van diverse oplosmiddelen. Waar mogelijk worden deze oplosmiddelen geregenereerd en opnieuw gebruikt. De  bestaande regeneratie is vervangen door een volledig nieuwe installatie. Iv-Industrie verzorgde de integratie van het skid in het bestaande tankenpark, inclusief een uitbreiding van het tankenpark voor de opslag van geregenereerde oplosmiddelen, maar heeft ook door middel van een EPCm-contract de procurement, constructie tot en met de commissioning en kwalificatie begeleid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Nieuwe solvent recovery unit
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.