Dutch |English nl | en

Nieuw innovatiecentrum en laadhal

Nieuw innovatiecentrum en laadhal 

Dit innovatiecentrum biedt ruimte aan laboratoria, kantoren, een proeffabriek en een afgesloten laadhal. In deze laadhal kunnen zes vrachtwagens tegelijkertijd op hygiënische wijze geladen worden met plantaardige olie. De verlading vindt plaats in een stikstofatmosfeer. Een pigging-systeem minimaliseert het verlies van product in de productleidingen, wat contaminatie van verschillende producten minimaliseert. Iv-Industrie verzorgde het integrale ontwerptraject, de haalbaarheidsstudie en het conceptontwerp tot en met de uitvoeringsbegeleiding en oplevering. Voedselveiligheid was een belangrijke factor in het gehele ontwerpproces. HACCP kreeg dan ook extra aandacht.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Nieuw innovatiecentrum en laadhal
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.