Dutch |English nl | en

LNG Jetty & Wheatstone

Down Under voor mega-gaswinningsproject

Het Ichthys Field en Wheatstone Field in Australië zijn twee grote onshore faciliteiten die liquefied natural gas (LNG) en liquefied petroleum gas (LPG) gebruiksklaar maken. Iv-Consult maakte het detailontwerp van de stalen aanmeervoorzieningen (dolphins) en loopbruggen (catwalks) voor de steigercomplexen (jetties) van beide faciliteiten. Het Wheatstone project behelst een gasfabriek en twee LNG-terreinen met een gecombineerde capaciteit van 8,9 miljoen ton op jaarbasis. Het Ichthys project heeft een vergelijkbare capaciteit.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Michael denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
LNG Jetty & Wheatstone
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.