Dutch |English nl | en

Superheavy lift kranen Mammoet

Superheavy liftkranen met een hijscapaciteit van 3200 ton

De eisen aan de superheavy liftkranen resulteren niet alleen in grotere kranen maar ook in complexere kraanontwerpen. Een ontwerpspecificatie van de nieuwe generatie kraan is dat hij demonteerbaar moet zijn in secties die passen in standaardcontainers. Een complete kraan past in ongeveer 200 containers en is dus gemakkelijk te vervoeren, zelfs in regio's waar weinig infrastructuur is. Iv-Consult werkte samen met Mammoet aan het constructieve ontwerp van twee gigantische PTC-hijskranen (platform twin-ring containerised), met een hoogte tot wel 250 meter. Het onderscheidende kenmerk van deze superheavy liftkranen is de hijscapaciteit van maar liefst 3200 ton. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Michael denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Superheavy lift kranen Mammoet
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.