Dutch |English nl | en

Integraal ontwerp Neherkade

30% minder beton nodig dankzij slim ontwerp

De nieuwe tunnel in de Neherkade in Den Haag is in extreem korte doorlooptijd gebouwd. Iv-Infra maakte het integrale, duurzame ontwerp van de nieuwe tunnel. Met dit ontwerp was 30% minder beton nodig dan in het oorspronkelijke referentieontwerp. Omdat de uitvoering heel kort op het ontwerp zat, is het integrale ontwerp in een Building Information Model (BIM) vormgegeven. Zo is volledige controle gehouden over het ontwerp in relatie tot de strakke uitvoeringsplanning.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Integraal ontwerp Neherkade
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.