Dutch |English nl | en

Installatie vacuümdetectiemachine

Op non-destructieve wijze de druk in een flacon bepalen

De productie van geneesmiddelen uit bloedplasma en de verpakking van deze producten in gevriesdroogde vorm is een kritisch proces dat moet worden uitgevoerd conform strenge hygiënevoorschriften. Om aan te tonen dat de flacons onder vacuüm gesloten zijn, wordt een 100% controle uitgevoerd. Iv-Industrie heeft het hele traject van de design review tot en met de uiteindelijke ingebruikname uitgevoerd van een nieuwe vacuümdetectiemachine, waarbij op non-destructieve wijze de druk in een flacon wordt bepaald door middel van laserspectroscopie.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Installatie vacuümdetectiemachine
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.