Dutch |English nl | en

Innamestation Haringvliet

Hoe zorg je voor schoon, zoet drinkwater als de sluizen op een kier staan?

Het Haringvliet is een belangrijke bron voor de drinkwatervoorziening van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Door een internationale afspraak om de vistrek in de Rijn te bevorderen, worden de Haringvlietsluizen op een kier gezet, wat brak water tot gevolg heeft. Om de zoetwatervoorziening en de drinkwatervoorziening veilig te stellen is een nieuw innamestation gebouwd. Iv-Water maakte hiervoor het ontwerp en begeleidde de uitvoering.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Innamestation Haringvliet
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.