Dutch |English nl | en

Herinrichting Anton de Komplein Amsterdam

Nieuwe inrichting van hét toonaangevende plein van Amsterdam Zuidoost

Het Anton de Komplein is een levendig plein midden in Amsterdam Zuidoost. Het plein is nu een van de belangrijkste plekken in de wijk. Met de herinrichting van het plein, grenzend aan de Bijlmerdreef en het nieuw gebouwde stadsdeelkantoor van Amsterdam Zuidoost, is de oude situatie volledig veranderd. Zo is er een tribuneachtige trap gebouwd, afdalend naar het nieuw aangelegde plein: het Anton de Komplein. Iv-Infra maakte het ontwerp en RAW-bestek van het stadsdeel en de nieuwe trap en verzorgde diverse geotechnische onderzoeken.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Herinrichting Anton de Komplein Amsterdam
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.