Dutch |English nl | en

Herbestemming HAKA-gebouw

De transformatie van 10.000 m2 industrieel erfgoed

Het HAKA-gebouw aan de Vierhavenstraat in Rotterdam is in 1933 gebouwd in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereninging de HandelsKamer (HaKa). De komende jaren wordt het industrieel erfgoed, in een bouwteam, herontwikkeld tot een bedrijfsverzamelgebouw. De aanpassingen aan het gebouw van 10.000 m2 op architectonisch, constructief en installatietechnisch vlak, refereren aan het historisch gebruik en de cultuurhistorische waarde van het rijksmonument. Een belangrijk element in het project is de ontwikkeling van een flexibel concept van het fabrieksdeel en kantoordeel. Afhankelijk van de eisen van de huurder wordt de installatie ingericht.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Herbestemming HAKA-gebouw
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.