Dutch |English nl | en

Hamriyah Free Zone

Scheepslift met een netto hijscapaciteit van 5200 ton

Het is een immens gebied, de 284.000 m² in de Hamriyah Free Zone waarop een scheepswerf is gebouwd. De scheepswerf omvat in grote lijnen een schepenlift met een netto hijscapaciteit van 5200 ton, ruimte voor het transporteren van schepen en acht opstelplaatsen van circa 125 meter. Damen Shipyards Sharjah gebruikt de scheepswerf voor scheepsreparatiewerkzaamheden en het bouwen van nieuwe schepen. De werf is het servicecentrum van Damen in het Midden-Oosten.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Michael denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
Hamriyah Free Zone
Vacatures Vind nu je droombaan bij het leukste ingenieursbureau van Nederland. Bekijk alle vacatures Bekijk ons magazine Ontvang de laatste versie van het Ivormatie magazine. Download magazine

Deze website maakt gebruik van cookies


Onze cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Lees ons privacy statement.