Dutch |English nl | en
Waarom je bij Iv wil stagelopen of afstuderen

Het antwoord is simpel: leren van de slimste ingenieurs

Als stagiair of afstudeerder werk je volwaardig mee aan de meest uitdagende projecten. Onze projecten hebben altijd een technisch complex karakter en zijn allesbehalve standaard en saai. Het zijn de meest moeilijke one-of-a-kind vraagstukken. Daarom hebben wij  de slimste ingenieurs in dienst en daar wil jij het vak natuurlijk van leren.

Bij Iv geloven we in talenten van mensen. Met begeleiding van de slimste ingenieurs helpen we je om jouw talenten te ontwikkelen. We dagen je uit de grenzen op te zoeken en nemen je hierbij niet aan de hand mee, maar geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. En loop je vast of wil je even met collega’s sparren? Dan kan je altijd bij ze langslopen. Dat is het fijne aan een open en laagdrempelige cultuur. Oja, en niet onbelangrijk, we bieden een aantrekkelijke stagevergoeding. Deze varieert van € 400,- voor mbo-studenten tot € 600,- voor hbo-studenten en € 800 voor wo-studenten.

De leukste stage- of afstudeeropdracht Wil jij het optimale uit je stage- of afstudeeropdracht halen en kan jij niet wachten om je te storten op het oplossen van echte hersenkrakers? Bekijk dan op onze vacaturepagina de openstaande stage- en afstudeervacatures.
 
Geen passende vacature gevonden? Of zelf een gaaf idee? Ook dan komen we graag met jou in contact, zodat je je eigen opdracht kunt vormgeven met jouw ‘buddy’ binnen ons bedrijf. Zo komen tenslotte de leukste opdrachten tot stand! Bel naar 088 943 2061 of stuur ons een e-mail.