Dutch |English nl | en

Zorgcentrum Ronssehof

Een nieuw zorgcentrum met een efficiënt energieverbruik

Zorgpartners Midden-Holland ontwikkelt in samenwerking met een aantal marktpartijen in Gouda het gebied Ronsseveld. Ronssehof is een nieuw zorgcentrum, bestaande uit 105 zorgappartementen, 20 verpleeghuisplaatsen, 46 inleunwoningen en een groot aanbod aan algemene voorzieningen. Het gehele project is uitgevoerd met een WarmteKoude Opslag-installatie (WKO) voor een duurzaam resultaat en efficiënt energieverbruik. Het zorgcentrum bevat circa 7.000 m² aan voorzieningen, circa 5.000 m² aan zorg gerelateerde appartementen en circa 5.850 m² aan woonappartementen. Iv-Bouw is verantwoordelijk voor de afstemming en aansturing, als gedelegeerd opdrachtgever, voor het proces- en projectmanagement en overleg met diverse partijen.

Technische data

Fasen: bestek, realisatie en nazorg
Oppervlakte: circa 17.000 m² BVO
Bouwkosten: € 22.500.000,-

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Erik praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!