Dutch |English nl | en

Versterken binnenstedelijke kademuur Brielle

Pragmatische aanpak voor kadeherstel op korte termijn

Forse verzakkingen van het straatwerk achter de kademuur langs het Slagveld in Brielle leidden ertoe dat het houten damwandscherm niet meer grondkerend was. Er waren open ruimtes aanwezig tussen de planken en planken waren gedeeltelijk rot, waardoor uitspoeling was opgetreden. De gemeente Brielle wilde de situatie op korte termijn herstellen. Hierbij moest de bestaande basaltmuur behouden blijven. Iv-Infra adviseerde over mogelijke maatregelen voor herstel van de kademuur, stelde als onafhankelijke adviseur de bouwteamovereenkomst op voor de uitvoering en verzorgde de reviews op de producten van het bouwteam.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Tom denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!