Dutch |English nl | en

Sluis Limmel

Sluis Limmel: poort tot de Maasroute

Het project ‘Nieuwe Keersluis Limmel’ omvat het ontwerpen, bouwen, financieren en gedurende 30 jaar onderhouden van een nieuwe hoogwaterkering, inclusief verkeersbrug, ter vervanging van de bijna 100 jaar oude keerschutsluis. Een deel van de werkzaamheden binnen project ‘Nieuwe Keersluis Limmel’ spitst zich toe op het ontwerp van de nieuwe keersluis. Omdat de pijlers in het midden van het kanaal verdwijnen, kunnen bredere schepen de sluis passeren zonder dat het kanaal verbreed wordt. De keersluis houdt bovendien bij extreem hoge afvoeren het Maaswater tegen. Iv-Infra ontwierp de stalen hefdeur van de nieuwe keersluis en de staalbetonbrug, die de poort vormt tot de Maasroute. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Tom praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.