Dutch |English nl | en

RWZI Sleeuwijk

Centralisatie RWZI Sleeuwijk

De centralisatie van het afvalwatertransportsysteem: het gebeurt steeds vaker. Ook waterschap Rivierenland gaat de zuiveringen in het Land van Heusden en Altena centraliseren. In de nieuwe situatie wordt het afvalwater van de locaties Aalburg, Eethen en Dussen getransporteerd naar de rioolwaterzuivering in Sleeuwijk en worden de oude rioolwaterzuiveringsinstallaties opgeheven. De installatie in Sleeuwijk wordt daarom uitgebreid. Om deze schaalvergroting mogelijk te maken, worden nieuwe persleidingen aangelegd en doorvoergemalen geplaatst bij de oude rioolwaterzuiveringen. Iv-Water heeft de ontwerpen voor de zuivering, de gemalen en de persleidingen volledig in 3D gemaakt.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Iwan denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.